Galatasaray – Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Spor toto Süper Lig'de 23. hafta maçında Lider Galatasaray kendi sahasında zorlu rakip Trabzonspor'u konuk edecek. Galatasaray rakibi karşısında galip gelerek puan farkını açmak için mücadele edecek.

Galatasaray Trabzonspor Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor 5 Şubat 2023 Pazar günü Nef Stadyumu’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Trabzonspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Maç, beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Lider Galatsaray, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon çıktığı 21 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 51 puan topladı. Trabzonspor ise, ligde çıktığı 21 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 38 puan toplayıp 6. sırada yer alıyor.

En yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Galatasaray, son 15 resmî maçının tamamını kazandı. Galatasaray’da Ross dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor’da ise sakatlıkları devam eden Edin Visca, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik ve Bruno Peres bu maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki rekabete bakıldığındaysa son 10 maçta 3 kez Galatasaray, 3 kez de Trabzonspor’un galip geldi, 4 maçta beraberlikle bitti. Galatasaray rakibine karşı 4 maçtır kazanamıyor.

Exit mobile version