Galatasaray, Sivasspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Galatasaray, Sivasspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Mertens ile öne geçen sarı-kırmızılılar, Erdoğan'ın golüne engel olmayınca skor 1-1'e geldi. 3 puanı getiren golü ise 90+5'te Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Sivasspor Galatasaray Habermeydan 1

Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Sivasspor ile Galatasaray Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadelede Erkan Özdamar düdük çaldı. Galatasaray, Sivasspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Müsabakaya Galatasaray etkili başladı. Gomis ve Rashica ile gol pozisyonuna giren Galatasaray, golü 27. dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Boey’in ceza sahasında Mertens’in önüne uzattığı topa tek vuruş yapan Mertens, Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. Sağ kanattan kullanılan duran topta oluşan karambolde Ulvestad, Muslera’dan dönen topu ağlarla buluşturdu. VAR incelemesine başvuran Erkan Özdamar, pozisyonu izledikten sonra golü geçersiz saydı. Sivasspor 80. dakikada skora dengeyi getirdi. Dia Sabi’A’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Erdoğan skora dengeyi getirdi. Golden sonra ise Galatasaray yeniden oyunu kontroluna almaya başladı. 90+5’te Abdülkerim’in defans arkasına attığı uzun pasına hareketlenen Barış Alper Yılmaz kaleciyle karşı karşıya durumda yaptığı vuruşla Galatasaray’ı yeniden öne geçirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca Galatasaray mücadeleden 2-1’lik üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray haftayı 33 puanda kapattı, Sivasspor ise 14 puanda kaldı.

Exit mobile version