Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında 29 Kasım Çarşamba günü İngiltere temsilcisi Manchester United ile RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek.

galatasaray manchester united maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında 29 Kasım Çarşamba günü İngiltere temsilcisi Manchester United ile RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek.

Müsabakada İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

A Grubu’nda çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarı-kırmızılı takım, 4 puan topladı. Galatasaray, Danimarka’nın Kopenhag takımının ardından 3. sırada bulunuyor.

Manchester United ise aldığı 1 galibiyetle 3 puan elde etti ve 5. haftaya son sırada girdi.

Galatasaray, İngiliz temsilcisi ile deplasmanda yaptığı maçı 3-2 kazanmıştı.

Galatasaray, Manchester United ile iç sahada yaptığı 3 maçta da mağlup olmadı.

Tarihinde UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleri bulunan Galatasaray, tüm kulvarlarda 312 müsabakada 112 galibiyet, 83 beraberlik ve 117 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray, Manchester United’i yenmesi halinde Avrupa’da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

Galatasaray’da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

İngiliz temsilcisinde, kart cezalısı Marcus Rashford’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray’a karşı mücadele edemeyecek.

Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund’un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçı Galatasaray – Manchester United maçı 29 Kasım Çarşamba saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Exit mobile version