Galatasaray, Lazio’nun Torreira teklifini reddetti!

Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda kilit rol oynayan Lucas Torreira için İtalyan ekibi Lazio'nun ısrarı sürüyor. İtalyan temsilcisi futbolcu için 10 milyon euroluk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

galatasaray lazio nun torreira teklifini reddetti habermeydan

Geçen sezon Galatasaray’ın şampiyonluğunda kilit rol oynayan Lucas Torreira için İtalyan ekibi Lazio’nun ısrarı sürüyor. İtalyan temsilcisi futbolcu için 10 milyon euro’luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Galatasaray’ın bel kemiği Lucas Torreira’ya Lazio’nun ilgisi sürüyor. Lazio, Uruguaylı futbolcu için sarı-kırmızılılara yaptığı son teklifte 10 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama formülünü sundu. Galatasaray ise 15 milyon euro’da diretiyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Galatasaray’ın 6 milyon euro’ya kadrosuna kattığı Lucas Torreira için Lazio, 10 milyon euro’yu gözden çıkardı. Uruguaylı futbolcuyu kiralayarak 10 milyon euro satın alma opsiyonu koymak isteyen İtalyan ekibinin talebini sarı-kırmızılılar reddetti. 27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunu ucuza satmak istemeyen sarı kırmızılı takım, İtalyan ekibinden 15 milyon € istedi.

Deneyimli orta saha geçen sezon Süper Lig’de çıktığı 31 maçta 1 asist kaydetti.

Exit mobile version