Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3 Kasım Cuma günü RAMS Park'ta konuk edecek.

galatasaray kasimpasa maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasının açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa’yı 3 Kasım Cuma günü RAMS Park’ta konuk edecek.

3 Kasım Cuma günü oynanacak olan 11.Hafta mücadelesinde Galatasaray – Kasımpaşa karşılaşmasını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yaparken maçın 4. hakemliğini Burak Şeker yapacak.

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Topladığı 28 puanla haftaya lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

Kasımpaşa ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda 18 puan topladı. Lacivert-beyazlı takım, ligde 5. sırada yer alıyor.

Galatasaray ile Kasımpaşa süper lig tarihinde bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray 24 kez sahadan galip ayrılırken, Kasımpaşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 75 golüne, lacivert-beyazlılar 38 golle yanıt verdi.

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 21 maçta mağlup olmadı.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe’de çıktığı lig karşılaşmalarında 19 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa maçı 3 Kasım Cuma akşamı saat 20:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Exit mobile version