Galatasaray hazırlık maçında Csakvari’yi 4-2 yendi

Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Macar ekibi FC Csakvar ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 4-2 kazandı.

galatasaray hazirlik macinda csakvari yi 4 2 yendi habermeydan

Yeni sezon çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, Avusturya’daki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Macar ekibi FC Csakvar ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 4-2 kazandı.

Galatasaray’ın gollerini; 3. dakikada Olimpiu Murutan, 54. dakikada Kaan Ayhan, 57 ve 60. dakikada Nicolo Zaniolo kaydetti. FC Csakvar’ın gollerini ise 51. dakikada Nandor Tamas ve 77. dakikada Andras Simon attı.

Galatasaray mücadeleye; Jankat Yilmaz, Ali Turap Bülbül, Emin Bayram, Metehan Baltaci, Leo Dubois, Kaan Ayhan, Özgür Baran Aksaka, Olimpiu Morutan, Emre Kilinç, Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo 11’i ile çikti.

Yedeklerde de Berk Balaban, Caner Dogan, Hamza Akman, Efe Akman, Angelino, Mathiass Ross ve Baran Demiroglu bekledi.

Ikinci yari oyuna Berk Balaban, Hamza Akman, Efe Akman, Caner Dogan, Mathias Ross, Baran Demiroglu ve Angelino oyuna girdi.  Ispanyol sol bek 62. dakikada Metehan Balataci’nin yerine oyuna dahil oldu.

Mücadelenin son dakikalarında oyuna dahil olan Galatasaray’ın yeni transferi Angelino, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı.

Galatasaray hazırlık maçında Csakvari’yi 4-2 yendi.

Exit mobile version