Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında 23 Ekim Çarşamba günü İsveç temsilcisi Elfsborg’u RAMS Park'ta konuk edecek.

galatasaray elfsborg maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında 23 Ekim Çarşamba günü İsveç temsilcisi Elfsborg’u RAMS Park’ta konuk edecek.

Müsabakada Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali’nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak.
Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, İsveç temsilcisi Elfsborg’a karşı sahaya çıkamayacak.

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldığı için Elfsborg karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Muslera’nın yokluğunda Galatasaray’ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak.

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 320 maça çıktı. Bu maçlarda 114 galibiyet, 121 mağlubiyet ve 85 beraberlik aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise sarı-kırmızılılar, 96 kez sahaya çıkarken, 38 galibiyet ve 32 beraberlik aldı.

Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray kariyerinde Avrupa kupalarında 18 maç oynadı. Bu maçların 8’ini kazanırken, 6 kez mağlup oldu. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, çıktığı son 7 süper lig ve 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 9 resmi müsabakada mağlup olmadı.

İsveç 1. Futbol Ligi’nde bulunan Elfsborg, 27. hafta itibarıyla 7. sırada bulunuyor. 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 yenilgi alan sarı-siyahlı ekip, liderin 17 puan gerisinde kaldı.

Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray – Elfsborg mücadelesi 23 Ekim Çarşamba günü günü saat 17:30’da başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Exit mobile version