Galatasaray Ekmas, uzatmada kaybetti!

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi G grubu'ndaki ikinci maçında Galatasaray Ekmas, deplasmanda karşılaştığı Hapoel Jerusalem’e uzatmada 99-96 mağlup olarak gruptaki ikinci yenilgisini aldı.

galatasaray ekmas uzatmada kaybetti habermeydan 1

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi G grubu’ndaki ikinci maçında Galatasaray Ekmas, deplasmanda karşılaştığı Hapoel Jerusalem’e uzatmada 99-96 mağlup olarak gruptaki ikinci yenilgisini aldı.

Hapoel Jerusalem – Galatasaray Ekmas karşılaşması, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda oynandı.

Galatasaray Ekmas’ta Akwasi Yeboah, maçı 27 sayı, 4 ribaund ve 7/8 üçlükle tamamlasa bile mağlubiyete engel olamadı. Corey Walden 18 sayı, 5 asist; Miralem Halilovic ise 15 sayı, 11 ribaund ve 2 asist ile karşılaşmayı tamamladı.

Hapoel Jerusalem’de Khadeen Carrington, attığı 27 sayıyla takımının en skoreri oldu. Levi Rantolph 20 sayı, 3 asist; Speedy Smith ise 19 sayı, 3 ribaund ve 6 asist, Zach Hankins 14 sayı ile oynadı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ikinci teknik faulünü alan Galatasaray başantrenörü Mitrovic hakemler tarafından diskalifiye edildi.

Galatasaray Ekmas, bir sonraki maçında Benfica’yı ağırlayacak.

Gruptaki ilk maçında sahadan galip ayrılan Hapoel Jerusalem ise PAOK deplasmanında sahne alacak.

Exit mobile version