Galatasaray Angelino’yu KAP’a bildirdi

Galatasaray, RB Leipzig'in sol beki Angelino transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

galatasaray angelino yu kap a bildirdi habermeydan

Galatasaray, RB Leipzig’in sol beki Angelino transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Galatasaray Spor Kulübü, geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen RB Leipzig’in İspanyol yıldızı Angelino’nun transferi konusunda KAP’a bildirimde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

Galatasaray’ın 26 yaşındaki sol beki, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. İmzanın sonrası Galatasaray’ın sözleşme ve anlaşma detaylarını resmen açıklaması bekleniyor.

İstanbul’a gelen Angelino, Galatasaray taraftarına ilk mesajını yolladı:

“Merhaba Galatasaray taraftarı. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşürüz.”

16 yaşında Manchester City’nin altyapısına transfer olan, ABD, İspanya ve Hollanda ekiplerine kiralanan Angelino, 2018’de 5.5 milyon Euro’ya gittiği PSV’den, 1 yıl sonra 12 milyon Euro’ya Manchester City’ye geri döndü.

2021’de 21 milyon Euro’ya Leipzig’e imza atan İspanyol yıldız 3’lü savunmanın solundaki kanat bek rolü ve hücum katkısıyla tanınıyor.

Galatasaray Angelino’yu KAP’a bildirdi.

Exit mobile version