Galatasaray-Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 25. Kasım Cumartesi günü RAMS Park'ta Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

galatasaray alanyaspor maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında 25. Kasım Cumartesi günü RAMS Park’ta Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Şansalan ‘ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü haki ise Yiğit Arslan olarak açıklandı.

Galatasaray’da Fernando Muslera ile Davinson Sanchez, Alanyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Uruguaylı kaleci ile Kolombiyalı stoper, yarınki müsabakada kart görmesi durumunda 14. haftadaki Siltaş Yapı Pendikspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 22 maçta mağlup olmadı. Bu 22 maçta 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig’de yarın 15. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım aralarında oynadığı 14 maçta Galatasaray, 8, Alanyaspor ise 3 kez kazandı. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı. Geride kalan 14 maçta sarı-kırmızılı takımın 31 golüne, Alanya ekibi 17 golle karşılık verdi.

Galatasaray-Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray – Corendon Alanyaspor maçı 25 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’de canlı izleyebilirsiniz.

Exit mobile version