Fenerbahçe’nin rakibi Ludogorets’te, teknik direktör ile yollar ayrıldı iddiası!

Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde perşembe akşamı karşılaşacağı Bulgar rakibi Ludogorets'te Teknik Direktör Ivaylo Petev ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

fenerbahce nin rakibi ludogorets te teknik direktor ayrildi iddiasi habermeydan

Fenerbahçe’nin, Konferans Ligi’nde perşembe akşamı karşılaşacağı Bulgar rakibi Ludogorets’te Teknik Direktör Ivaylo Petev ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Bulgar medyasında yer alan haberlere göre Ludogorets, teknik direktörü Ivaylo Petev ile yollarını ayrıma kararı aldı. Her iki tarafın da ayrılık için resmi işlemlere devam ettiği için karar bugün veya yarın kulüp tarafından resmi olarak duyurulacak.

Kulübün sahipleri Kiril ve Georgi Domuschievi’nin kararının kesin olduğu belirtildi. Teknik Direktör Petev, bugün takımın başında idmana çıkmazken, yardımcıları Svetoslav Dyakov ve Ivan Tsvetkov takımı çalıştırdı.

Konferans Ligi H Grubu’ndaki bir önceki maçta deplasmanda Nordsjaelland’a 7-1 mağlup olan Ludogorets’te Ivaylo Petev ismi tartışılmaya başlanmıştı. Ludogorets’in dün gece deplasmanda FK Arda karşısında aldığı 0-0’lık beraberlik bardağı taşıran son damla oldu. Bu maçın ardından Ludogorets, lider Lokomotiv’in 6 puan gerisinde 24 puanla beşinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe’nin rakibi Ludogorets’te, teknik direktör ile yollar ayrıldı iddiası!

Exit mobile version