Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor Ülker stadı'nda 4 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

fenerbahce trabzonspor maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor Ülker stadı’nda 4 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

İsmail Kartal yönetiminde sezona çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa’da toplamda oynadığı 19 maçı da kazandı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de 10 maçta 10 galibiyet elde etti.

Fenerbahçe ile Trabzonspor bugüne kadar 133 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu rekabette sarı-lacivertliler, 51 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, bordo-mavililer ise 43 kez kazandı. 39 müsabaka ise eşitlikle tamamlandı.
Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 100 kez rakip oldu. Geride kalan müsabakalarda sarı-lacivertliler 40 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç ise berabere sona erdi.

Fenerbahçe’nin 132 golüne, Karadeniz ekibi 103 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred Rodrigues, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş önemli müsabakada yer almayacak.

Trabzonspor’da ise Bakasetas Fenerbahçe maçında süre alamayacak. Ayrıca bordo-mavili takımda Orsic, Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Trezeguet’in sakatlıkları bulunuyor.

Sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Serdar Aziz’in yokluğunda teknik direktör İsmail Kartal’ın elinde o pozisyonda forma giyebilecek sadece Samet Akaydın bulunuyor.

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Mor, Trabzonspor müsabakasıyla sahalara dönecek.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Exit mobile version