Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'nin 3. hafta maçında 24 Ekim Perşembe günü İngiltere ekibi Manchester United'ı sahasında konuk edecek.

fenerbahce manchester united maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan e1729683724877

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig’nin 3. hafta maçında 24 Ekim Perşembe günü İngiltere ekibi Manchester United’ı sahasında konuk edecek.

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Daha önce Avrupa kupalarında 6 kez Manchester United’la karşı karşıya gelen Fenerbahçe’nin 3 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Twente deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Fenerbahçe 4 puanla 13. sırada yer alıyor. Deplasmanda Porto’yla 3-3 berabere kalan Manchester United ise, 2 puanla 21. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe’de, Jayden Oosterwolde, Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da ise UEFA’ya bildirilen listede yer almadığı için Manchester United mücadelesinde oynayamayacak.

Union Saint-Gilloise karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Bright Osayi-Samuel ise cezasını tamamladı. Teknik direktör Mourinho’nun şans vermesi durumunda Osayi-Samuel, yarınki müsabakada sahaya çıkabilecek.

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe – Manchester United maçı 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de oynanacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Exit mobile version