Fenerbahçe, Hajduk Split’e tek golle kaybetti!

Hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe 2. hazırlık maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split'e 85. dakikada yediği gol ile1-0 mağlup oldu.

fenerbahce hajduk split e tek golle kaybetti habermeydan

Hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split’e 85. dakikada yediği gol ile1-0 mağlup oldu.

Hajduk Split’in golünü 85. dakikada Bruno Durdov kaydetti.

Maçın 85. dakikasında Hajduk Split, Melnjak’ın sol kanattan yaptığı ortada topu Bruno Durdov arka direkte kontrol etti. Kent’ten sıyrılan Durdov’un dar açıdan yaptığı vuruşta top uzak kale direğinin yanından filelerle buluştu. 0-1

Maçın 31. dakikasında iki takım oyuncuları arasında sinirler gerildi. Fenerbahçe’den Djiku, rakip oyuncu Livaja ile kısa süreli tartışma yaşadı. Birbiriyle itişen oyuncuların tansiyonunun artması üzerine yedek kulübesi de olaya dahil oldu

Maç kadrosunda yer almayan Jayden Oosterwolde de sahaya girdi. Kısa sürede iyice büyüyen olayı durdurmak için Mourinho sahaya girdi ve oyuncuları sakinleştirdi.

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki 3. ve son hazırlık maçında 13 Temmuz Cumartesi günü Fransa ekibi Strasbourg ile karşılaşacak.

Exit mobile version