Fenerbahçe Dusan Tadic transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Hollanda Ligi Eredivisie ekibi Ajax ile sözleşmesi sona eren Dusan Tadic ile 2 yıllık kontrat imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

fenerbahce dusan tadic transferini resmen acikladi habermeydan

Fenerbahçe, Hollanda Ligi Eredivisie ekibi Ajax ile sözleşmesi sona eren Dusan Tadic ile  2 yıllık kontrat imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Profesyonel futbolcu Dusan Tadic’in kulübümüze transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir.”

Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde Resmi sözleşmeyi imzalayan Dusan Tadic’in forma numarası ise 10 olarak belirlendi.

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan yıldız isim, “Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika bir duygu. Fenerbahçe’nin harika bir taraftarı var ve onların önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı ile birçok kupa kazanmak istiyorum. Bizim için çok değerliler. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın enerjisi ile birlikte çok başarılı olacağız.” dedi.

Fenerbahçe Dusan Tadic transferini resmen açıkladı!

Exit mobile version