Fenerbahçe, deplasman yasağına itiraz ediyor

Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta maçında Yukatel Kayserispor deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe, taraftarlara getirilen yasak kararı ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacak.

Fenerbahce seyirci yasagi Habermeydan

Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kayseri deplasmanında taraftarlarının stada alınmayacağına ilişkin Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu kararının kendilerine debliğ edildiği bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya twitter hesabından tebligatın fotoğrafını paylaşarak, “Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır. Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır.” duyurusunu yaptı.

Yukatel Kayserispor Kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Ülkemizin en önemli spor kulüplerinden olan Fenerbahçe ile bu hafta sonu oynanacak lig maçımızda Fenerbahçe taraftarlarını tribünlerimizde ağırlayamamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizlere ulaşan ve oynanacak futbol maçına; futbol doğasına uygun olmayan, özel anlamlar yükleyen, kötü niyetli yaklaşımlarla alakalı bilgi ve güvenlik sorunu teşkil edebilecek mesajlar, bizi böylesine zor bir konuda Kayseri İl Spor Güvenlik Kuruluna müracaat etmeye mecbur bırakmıştır” ifadeleri kullanılmıştı.

 

Exit mobile version