Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, trafik kazasında hayatını kaybetti!

Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trafik kazası sonucu 34 yaşında hayatını kaybetti.

eski milli basketbolcu ilkan karaman trafik kazasinda hayatini kaybetti habermeydan e1725803016934

Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş’ta da forma giyen eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da geçirdiği trafik kazası sonucu 34 yaşında hayatını kaybetti.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Muğla’nın Datça ilçesinde benzin alan arkadaşını yol kenarında beklerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobil çarptı. Sürücünün aracıyla kaldırıma çıkarak 34 yaşındaki sporcuya çarptığı belirtildi. Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan İlkan Karaman olay yerinde hayatını kaybetti.

Milli basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

1990 doğumlu olan Karaman, TOFAŞ altyapısından yetişti, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholette, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB, son olarak Çayırova Belediyesi forması giydi. Karaman defalarca milli takımlarda görev yaptı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulüplerinden taziye mesajı paylaşıldı.

Fenerbahçe, “2012-2014 yılları arasında formamızı giyen Milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” mesajını yayınladı.

Beşiktaş, “2016-2017 sezonunda formamızı giymiş Milli basketbolcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version