Ermenistan – Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Başkent Erivan'daki Republican Stadyumu'nda Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

Ermenistan Turkiye milli maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda Habermeydan

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Başkent Erivan’daki Republican Stadyumu’nda Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

Ermenistan – Türkiye maçı 25 Mart Cumartesi günü saat 20:00’de TRT 1’de canlı yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı’nda Tayyip Talha Sanuç sakatlığı, Abdülkerim Bardakcı da baş ağrısı nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

A Milli Futbol Takımımız, 100 yıllık tarihindeki 613. müsabakaya çıkacak. Milli Takım, 333’ü resmi, 279’u özel olmak üzere toplam 612 maç oynadı. Sözkonusu 612 maçta 236 galibiyet, 145 beraberlik ve 231 yenilgi yaşadı.

Türkiye A Milli Takımımız, Alman teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde 15. maçını Ermenistan ile oynayacak. Milli takım, Kuntz ile çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşarken, attığı  36 gole karşı, kalesinde 16 gol gördü.

Türkiye ile Ermenistan tarihinde 3. kez karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlı ekip, bu maçtan önce Ermenistan ile oynadığı 2 karşılaşmayı da 2-0’lık skorlarla kazandı.

D Grubunun diğer maçında ise 25 Mart Cumartesi günü Hırvatistan ile Galler karşılaşacak. Mücadele  22.45’te başlayacak. D Grubu’nun bir diğer takımı Letonya ise ilk maçı bay geçecek.

Ermenistan – Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ermenistan – Türkiye maçı 25 Mart Cumartesi günü saat 20:00’de TRT 1’de canlı yayınlanacak.

ADAY KARDO

A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Zeki Çelik (Roma), Onur Bulut (Beşiktaş), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor)

Orta saha-forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Arda Güler, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Mehmet Can Aydın (Schalke 04), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Getafe), Umut Nayir (HangiKredi Ümraniyespor).

Exit mobile version