Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

16 yaşında yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakıp hakemliğe yönelen Elif Karaarslan, güzelliği ve sosyal medyadaki popülerliği ile öne çıkıyor. Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

elif karaarslan kimdir kac yasindadir nerelidir habermeydan

16 yaşında yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakıp  hakemliğe yönelen Elif Karaarslan, güzelliği ve sosyal medyadaki popülerliği ile öne çıkıyor. Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğmuştur. 24 yaşındaki genç hakem, Türk futbolunun alt liglerinde görev yapmaktadır. Futbol sahalarındaki performansının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile de dikkat çekmekte ve geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Hakem olmadan önce futbolcu olarak sahalarda yer alan Elif Karaarslan, futbola Libade Spor Kulübü’nde başlamıştır. Burada lisanssız olarak forma giyen Karaarslan, daha sonra Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerde lisanslı futbolcu olarak oynamıştır.

Futbol kariyeri sırasında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nda forma giyen Karaarslan, 16 yaşında sakatlık yaşayarak ön çapraz bağlarını kopartmıştır. Bu sakatlık sonrasında futbolculuk kariyerine son vermek zorunda kalmış ancak futbola olan ilgisini sürdürmüştür.

Sosyal medyada gördüğü bir yabancı kadın hakemden ilham alarak hakem olmaya karar veren Karaarslan, hakemlik kariyerine 29 Şubat 2020 tarihinde 2. yardımcı hakem olarak ilk maçına çıkmıştır.

Sosyal medyada iyi bir takipçi kitlesine ulaşan Elif Karaarslan, tribünlerden aldığı güzel tezahüratlarla da ismini duyurdu. An itibarıyla Karaarslan’ın Instagram’da 340 bin takipçisi bulunuyor.

Exit mobile version