Dimitris Pelkas Başakşehir’de!

RAMS Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan 29 yaşındaki Dimitris Pelkas ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

dimitris pelkas basaksehir de habermeydan

RAMS Başakşehir, Fenerbahçe’den ayrılan 29 yaşındaki Dimitris Pelkas ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol Süper Lig takımlarından RAMS Başakşehir, Fenerbahçe’nin eski yıldızı Dimitris Pelkas’ı renklerine bağladığını duyurdu. Yunan futbolcu, İstanbul temsilcisi ile 1+1 yıllık mukavele imzaladı. Pelkas, geride bıraktığımız sezonu İngiliz ekibi Hull City’de kiralık olarak geçirmişti.

Rams Başakşehir’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Yunan Milli futbolcu Dimitris Pelkas’ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Dimitris Pelkas’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Dimitris Pelkas geçen sezon Hull City formasıyla 26 maça çıktı. Yunan futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Dimitris Pelkas Başakşehir’de!

DIMITRIS PELKAS KİMDİR?

Dimitris Pelkas, 26 Ekim 1993’te Yunanistan’ın Giannitsa kentinde dünyaya geldi. Futbola PAOK’un altyapısında başladı. Kiralık olarak Vitoria Setubal’da forma giydi. 2020 yazında sarı-lacivertlilere 2.2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 29 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu yıl sona erdi. Pelkas’ın güncel piyasa değeri ise 2.8 milyon Euro…

Exit mobile version