Danimarka-Sırbistan maçında kazanan yok!

Danimarka, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu 3. maçında Sırbistan'la 0-0 berabere kalarak son 16 turuna yükseldi.

danimarka sirbistan macinda kazanan yok habermeydan

Danimarka, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu 3. maçında Sırbistan’la 0-0 berabere kalarak son 16 turuna yükseldi.

Münih’te bulunan Allianz Arena’da oynanan maçta Fransa Futbol Federasyonu’ndan François Letexier düdük çaldı.

François Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni üstlendi. VAR’da Bastian Dankert, AVAR’da ise Fedayi San ile Pol van Boekel görev aldı.

Bu sonucun ardından Danimarka puanını 3’e yükselterek lider İngiltere’yle birlikte son 16 turuna yükseldi. 3 puanı bulunan Slovenya ise tur atlamak için tüm maçların bitmesini ve en iyi üçüncüler arasına girmeyi bekleyecek. Grupta 2 puanı bulunan Sırbistan ise turnuvaya veda etti.

Danimarka-Sırbistan maçında kazanan yok!

Stat: Münih Futbol Arena

Hakemler: François Letexier, Cyril Mugnier, Mehdi Rahmouni (Fransa)

Danimarka: Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Bah (Dk. 77 Kristiansen), Hjulmand (Dk. 77 Delaney), Hojbjerg, Maehle, Eriksen (Dk. 88 Poulsen), Hojlund (Dk. 59 Dolberg), Wind (Dk. 46 Skov Olsen)

Sırbistan: Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, Mijailovic (Dk. 73 Mladenovic), Ilic (Dk. 68 Vlahovic), Gudelj (Dk. 46 Jovic), Zivkovic, Samardzic (Dk. 46 Tadic), Lukic (Dk. 87 Sergej Milinkovic-Savic), Mitrovic

Sarı kartlar: Dk. 4 Milenkovic, Dk. 83 Mitrovic (Sırbistan), Dk. 27 Wind, Dk. 30 Hjulmand (Danimarka)

 

Exit mobile version