Celje-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. haftasında 24 Ekim perşembe günü deplasmanda Slovenya'nın Celje takımına konuk olacak.

celje basaksehir maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan 1

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. haftasında 24 Ekim perşembe günü deplasmanda Slovenya’nın Celje takımına konuk olacak.

Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonundan hakem Oleksii Derevinskyi yönetecek. Derevinskyi’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Viktor Matyash ve Viktor Nyzhnyk yapacak.

RAMS Başakşehir, Konferans Ligi’nde oynadığı ilk maçta sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien’e 2-1 mağlup oldu.

Celje de ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’e 3-1 yenildi.

Başakşehir, Avrupa kupalarında 58. karşılaşmasını oynayacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan mücadelelerde 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 22 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 82 gol atan İstanbul ekibi, kalesinde ise 78 gole engel olamadı.

Celje, Slovenya Ligi’nde ise geride kalan 12 haftada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik sonucunda topladığı 23 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Ligde son olarak geçtiğimiz cumartesi günü NS Mura’yı konuk eden Celje, 4-3’lük skorla galip gelen taraf oldu.

Başakşehir’de sakatlığı bulunan Serdar Gürler ve UEFA listesinde yer almayan Ömer Faruk Beyaz ve Matchoi Djalo da müsabakada görev yapamayacak.

Slovenya ekibi Celje’nin teknik direktörlüğünü, 2011-2014 yıllarında üç sezon Türkiye’de Galatasaray forması giyen İspanyol Albert Riera yapıyor.

Celje-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Celje – Başakşehir mücadelesi 24 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Exit mobile version