Can Uzun’dan, Eintracht Frankfurt’a 5 yıllık imza!

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, 18 yaşındaki milli futbolcu Can Uzun'u 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

can uzun dan eintracht frankfurt a 5 yillik imza habermeydan e1719933019882

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, 18 yaşındaki milli futbolcu Can Uzun’u 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Nürnberg’den transfer edilen 18 yaşındaki futbolcuyla 2028-2029 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Can Uzun, geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 32 maçta 19 kez fileleri havalandırdı.

2024 Avrupa Şampiyonası için belirlenen geniş aday kadrosuna davet edilen 18 yaşındaki futbolcu, turnuva öncesinde açıklanan 26 kişilik listeye dahil edilmemişti.

Genç oyuncu, 22 Mart’ta Macaristan ile oynanan hazırlık maçında ilk kez A Milli Takım’ın formasını giymişti.

Can Uzun’dan, Eintracht Frankfurt’a 5 yıllık imza!

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Markus Krösche, yaptığı açıklamada “Can Uzun, Almanya’nın en büyük yeteneklerinden biri. Avrupa’nın her yerinden gelen ilgi çekici tekliflere rağmen bizi tercih etmesinden dolayı mutluyuz. Yaşına göre olağanüstü yetenekleri var. Can’a net planımızı gösterdik ve onu ikna ettik. Onu mümkün olan en iyi şekilde geliştirmek istiyoruz ve bu sezondan itibaren bizim için gol aramasından memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Can Uzun, “Eintracht Frankfurt benim için ve gelişimim için mükemmel bir istasyon. Bu yeni mücadeleyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve kendimi Frankfurt taraftarlarına tanıtmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version