Beşiktaş’tan ayrılan Wout Weghorst, Manchester United’la sözleşme imzaladı

Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Hollandalı golcü Wout Weghorst, İngiliz ekibi Manchester United'a imza attı.

Wout Weghorst1 Habermeydan

Beşiktaş’ta Wout Weghorst ayrılığı resmileşti. Wout Weghorst’un bonservisini elinde bulunduran Burnley, erken fesih nedeniyle Beşiktaş’a 2 milyon 825 bin euro ödeyecek. Beşiktaş, Hollandalı golcü Wout Weghorst ve kulübü Burnley ile geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla sonlandırıldığını KAP’a bildirdi.
Beşiktaş’tan KAP’a yapılan açıklama şöyle:
“Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 euro fesih bedeli ödenecektir.”

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Burnley’den Hollandalı forvet Wout Weghorst’u kiralık olarak Haziran 2023’e kadar kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Wout Weghorst:Manchester United‘a transfer olduğum için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Geçmişte Manchester United’a karşı oynamıştım ve şimdi bu ünlü kırmızı formayı giyme şansına sahip olmak harika bir duygu. Manchester United’da olduğum sürece bu kulüp için elimden geleni yapacağımın sözünü verebilirim.”dedi.

Exit mobile version