Beşiktaş’ta Transfer Harekatı Başladı! 7 Oyuncuyla Temas Kuruldu!

Bu sezon istikrarsız bir görünüm sergileyen Beşiktaş; Ocak ayında sürpriz imzalara hazırlanıyor.

abu

Bu sezona Valerien Ismael yönetiminde giren Beşiktaş; Fransız teknik adamdan memnun kalmaması sebebiyle, göreve eski hocası Şenol Güneş’i getirmişti. Tecrübeli çalıştırıcıyla aldığı sonuçlar sayesinde üst sıralara yeniden çıkan siyah beyazlılar; kadronun derinliğindeki problemleri çözerek, bu sezon da şampiyonluk yarışında var olmaya çalışacak. Dün akşam Ankaragücü’ne karşı alınan sonuçla Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Beşiktaş; ligin zirve yarışında tutunabilmek adına transferde daha agresif bir politika izleyecek.

İlk Hedef Aboubakar!

İlk takviyeyi Weghorst’un Manchester United’a gidişi sonrasında forvet bölgesine yapacağı kesinleşen Beşiktaş; takımda daha önce iki kez forma giymiş olan Vincent Aboubakar’ı getirmeyi arzuluyor. Her iki döneminde de takıma şampiyonluk kazandıran isimlerden olan Aboubakar; gelmesi muhtemel görülen üçüncü döneminde de aynı etkiyi yaratması amacıyla takıma dahil edilebilir. Cristiano Ronaldo’nun takıma katılmasından sonra Al Nassr’dan ayrılacağı öngörülen Kamerunlu yıldız için, Beşiktaş yönetimi ve taraftarı adeta gün sayıyor.

Defansta Tormena İddiası Sürüyor!

Savunmada da istenilen seviyede olunmadığını düşünen Şenol Güneş; Romain Saiss’in yanına bir takviye istemişti. Takım için aranan ismin Portekiz’de olduğunu öngören Beşiktaş yönetimi; Braga’nın başarılı savunmacısı Tormena için pazarlıklarını sürdürüyor. Braga’yla olan pazarlıklarda, rakam farkının 1 milyon euroya kadar düştüğü öğrenildi. Transfer perdesi kapanmadan imzaları atmak isteyen Beşiktaş cephesi; Tormena’nın gelmemesi durumunda ise farklı bir oyuncuya yönelecek.

Metz forması giyen ve kulübünde kısa sürede yıldızı parlayan Kiki Kouyate de, Beşiktaş’ın talip olduğu savunmacılar arasında yer aldı. Fransa Ligue 2 ekibi Metz’e 3 milyon euroluk bir teklif yaptığı bilinen yönetimin; oyuncuyla görüşmeler için Metz’den haber beklediği öğrenildi.

Orta Sahada Hadziahmetovic İçin Görüşmeler Başladı!

Kanatlarda da N’Koudou’nun ayrılma ihtimaline karşı alternatif düşünen Beşiktaş yönetimi; Hatayspor’daki performansıyla gol krallığı elde eden Aaron Boupendza’nın peşine düştü. Ancak oyuncunun Suudi Arabistan’da problemli bir süreç geçirdiği ve futbola elverişli bir zihinde olmadığı konuşulmakta. Beşiktaş yönetiminin ise, sorunların çözülebilmesi ve transferin tamamlanabilmesi için yoğun bir çaba sarf edeceği tahmin ediliyor.

Takımın merkezdeki eksikliklerine de dikkat çektiği bilinen Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş; özellikle de orta sahanın pas yönünü idare edebilecek bir ismi kadroya katmak istiyor. Bu nedenle ilk hedef olarak belirlenen isim de, Konyaspor’un başarılı ismi Amir Hadziahmetovic oldu. Gösterdiği performansla Avrupa devlerinin de radarına giren Boşnak oyuncu; Beşiktaş teknik heyetinin de oyunu üzerine kurmak istediği isimlerden biri. Konyaspor’a 3 milyon euro civarında bir teklif önerdiği bilinen Beşiktaş yönetimi; yıldız isim ve Konya yönetiminden cevap bekliyor.

Hadziahmetovic transferinin tamamlanmama ihtimalini de göze alan yönetim; Şenol Güneş’e iki alternatif önerdi. Bu alternatiflerden ilkinin, Lokomotiv Moskova’nın başarılı orta sahası Dmirty Barinov olduğu duyuldu. İkinci alternatifin ise; Valenciennes’de yıldızı parlayan Mohammed Kaba olduğu iddiaları da kulislerde duyulmaya başlandı.

Exit mobile version