Beşiktaş’ın yeni başkanı belli oldu!

Beşiktaş Kulübünün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat Beşiktaş'ın 35. başkanı oldu.

besiktas in yeni baskani belli oldu habermeydan

Beşiktaş Kulübünün BJK Emlakjet Spor Salonu’nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat Beşiktaş’ın 35. başkanı oldu.

BJK Emlakjet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye 11 bin 785 kişi katılım gösterdi. Hasan Arat 7271 oy, Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.

Hasan Arat, 3. kez girdiği yarışta bu kez başkanlık koltuğuna oturdu. Arat, 2000 ve 2002’de girdiği başkanlık yarışında Serdar Bilgili’nin gerisinde kalmıştı.

Hasan Arat başkan seçildikten sonra yaptığı açıklamada, “Emaneti almak için çıktığımız bu yolda, rekor bir katılımla sandıklara gelen ve bizi sonuna kadar destekleyen tüm Beşiktaşlılara yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda demokrasi dersi verdiğini kaydeden Hasan Arat, “Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu markanın, bu armanın ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü. Beşiktaş her şeye layıktır. Tüm yönetim kurulu ile birlikte biz büyük ve iyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi. Beşiktaşlının şansı büyük, yolu açık olsun” dedi.

İŞTE ARAT’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

 “Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.”

Beşiktaş’ın yeni başkanı belli oldu!

Exit mobile version