Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final maçında 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

besiktas trabzonspor turkiye kupasi maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final maçında 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan, Amir, Ante Rebic, Bahtiyar Zaynutdinov, Amartey ve Tafur Bingöl maçta süre alamayacak. Trabzonspor’da ise Hüseyin Türkmen oynayamayacak.

Beşiktaş ise bu sezon kupada Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü gibi rakipleri mağlup ederek finale ulaştı. Siyah-beyazlılar, kupayı daha önce 10 kez kazanmış olup, bu yıl 11. şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlıyor.

Trabzonspor, bu sezon kupada gösterdiği performansla dikkat çekti. Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük gibi takımları eleyerek finale yükseldi. Bordo-mavililer, kupayı daha önce 9 kez kazanarak, bu yıl 10. zaferini hedefliyor.

ZTK finali İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Daha önce finalde 4 kez karşılaşan iki takım da ikişer kez kupayı kaldırdı.

Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesi 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.45’te oynanacak. Müsabaka ATV ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanabilecek.

Exit mobile version