Beşiktaş Lyanco’yu transfer ediyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Southampton'ın Brezilyalı stoperi Lyanco ile ilgileniyordu. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Lyanco'yu Beşiktaş kadrosuna katmaya çok yakın.

besiktas lyanco yu transfer ediyor habermeydan

Beşiktaş Lyanco’yu transfer ediyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Southampton’ın Brezilyalı stoperi Lyanco ile ilgileniyordu. Fenerbahçe’nin de transfer listesinde olan Lyanco’yu Beşiktaş kadrosuna katmaya çok yakın.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre; Beşiktaş, Lyanco’nun transferi için kendisi ve kulübü Southampton’la anlaşmaya vardı. 4 senelik sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı stoper yarın Türkiye’ye gelecek.

Çarşamba günü imzayı atmak için İstanbul’a gelecek olan Brezilyalı futbolcunun transferinin kısa süre içinde duyurulması bekleniyor.

Lyanco, 2022-2023 sezonunda Southampton ile 21 tanesi Premier Lig olmak üzere 30 maça çıktı. 26 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı.

26 yaşındaki Brezilyalı stoper sağ ayağını kullanıyor. 1.87 boyundaki Lyanco; Sao Paulo, Torino, Bologna ve Southampton’da forma giydi. Piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Lyanco kariyerinde çıktığı 138 maçta 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Exit mobile version