Beşiktaş ligde 3 maç sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Dolmabahçe Vodafone Park Stadı'nda Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 kazanarak üç maç aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Besiktas ligde 3 mac sonra kazandi Habermeydan

Beşiktaş ligde 3 maç sonra kazandı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Dolmabahçe Vodafone Park Stadı’nda Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 kazanarak üç maç aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Beşiktaş’ın gollerini 40. dakikada Salih Uçan ile 55. dakikada Vincent Aboubakar atarken, Ankaragücü’nün golünü ise 53. dakikada Sowe attı.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü galibiyetiyle iç sahadaki yenilmezlik serisine devam etti. Vincent Aboubakar, yeniden döndüğü Beşiktaş’ta ilk golünü kaydetti.

Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla ilk kez Vodafone Park’ta golle tanıştı. Karşılaşmaya Beşiktaş’ın yeni transferleri Onur Bulut ve Omar Colley ilk 11’de başladı.

Beşiktaş’ın ara dönemde transfer ettiği isimlerden Amir Hadziahmetovic ise ilk kez Vodafone Park’a çıktı. Bir diğer yeni transfer Alexandru Maxim de 84. dakikada Cenk Tosun’un yerine oyuna girerek Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktı.

MKE Ankaragücü’nde ise Sedat Ağçay, kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıktı. Ankaragücü’nün yeni transferi Milson da 89. dakikada Lamine Diack’ın yerine oyuna dahil olarak sarı-lacivertli formayı ilk kez giydi.

 

Exit mobile version