Beşiktaş – Kasımpaşa: 2-1

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı Cenk Tosun ve Wout Weghorts'un attığı gollerle 2-1 yendi.

Besiktas Kasimpasa Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Beşiktaş 28.dakkada Cenk Tosun’un golü ile öne geçti. Maçın 45+6 dakikasında ise Weghorst sahneye çıktı ve attığı gol ile Beşiktaş soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında tempo düşüktü. Beşiktaş girdiği birkaç pozisyondan yararlanamadı. Kasımpaşaspor, 68. dakikada Mamadou Fall’ın asistinde Ahmet Engin’le golü bulup farkı 1’e indirdi. Bu golden sonra kalan bölümde başka gol sesi çıkmadı ve mücadeleyi Beşiktaş 2-1 kazandı.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 29’a yükseltti. Kasımpaşa ise Selçuk İnan’la ligde çıktığı 4. maçında 3. yenilgisini aldı ve 18 puanda kaldı. Beşiktaş gelecek hafta Konyaspor’a konuk olacak. Kasımpaşa ise Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Josef de Souza ve Kerem Atakan Kesgin, maç kadrosuna alınmadı. Beşiktaşlı taraftarlar, son zamanlarda adı siyah-beyazlı takımın transfer listesindeki isimler arasında geçen Ozan Tufan’ı protesto etti. Siyah-beyazlı taraftarlar, Hull City’de forma giyen oyuncu için “Ozan Tufan’ı istemiyoruz” şeklinde tezahürat yaptı. Fas Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası’nda boy gösteren Romain Saiss, yaklaşık 2 aylık aranın ardından yeniden siyah-beyazlı takıma dahil oldu.

Exit mobile version