Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında evinde 3 Ekim Perşembe günü Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek.

besiktas eintracht frankfurt maci ne zaman saat kacta hangi kanalda habermeydan e1727886507413

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında evinde 3 Ekim Perşembe günü Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt’u konuk edecek.

Mücadelede İskoç hakem John Beaton düdük çalacak. Beaton’un yardımcılıklarını Daniel McFarlane, David McGeachie üstlenecek

İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Süper Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 5 galibiyet 1 beraberlik alan ve 1 haftayı bay geçen Beşiktaş 16 puanla 3. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçına Ajax deplasmanında çıkan ve beklentilerin altında bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlı takım sahadan 4-0’lık skorla mağlup olarak ayrıldı.

Bundesliga’da ise, geride kalan 5 hafta sonunda 4 galibiyet 1 mağlubiyet alan Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında sahasında Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı.

Eintracht Frankfurt, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı 7 mücadelenin de 2’sini kazandı, 4’ünde berabere kaldı ve 1’inden yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda!

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi 3 Ekim Perşembe saat 22:00’de başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Exit mobile version