Beşiktaş, Başakşehir’i tek golle geçti!

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta maçında Beşiktaş sahasında Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup etti.

besiktas basaksehir i tek golle gecti habermeydan

Trendyol Süper Lig’in 12. hafta maçında Beşiktaş sahasında Başakşehir’i 1-0’lık skorla mağlup etti.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü 55. dakikada Jackson Muleka attı.

Maçın 55. dakikasında Beşiktaş’lı Rebic’in şık pasında savunmanın arkasına hareketlenen ve altıpas çizgisinde topla buluşan Muleka, kaleci Volkan Babacan’ın solundan yaptığı aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

Beşiktaş’lı Jackson Muleka, geçen hafta oynanan Bitexen Antalyaspor karşılaşmasının ardından RAMS Başakşehir filelerini de havalandırdı.

Beşiktaş’ta ayrıca sarı kart gören Ante Rebic, gelecek haftaki Samsunspor maçında cezalı duruma düştü.

Maçın 37. dakikasında Opoku’nun dirseğiyle gözüne ve burnuna sert darbe alan Kazak oyuncu yerini Rachid Ghezzal’a bırakarak hastaneye kaldırıldı.

Ghezzal ise, devre arasında sakatlığı sebebiyle yerini Onur Bulut’a bıraktı.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş’a karşı oynadığı son 4 maçı gol atamadan kaybetti.

Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Rıza Çalımbay’a büyük destek gösterdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş ligde bir maç aradan sonra kazandı ve milli araya 22 puanla gitti. Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

Beşiktaş, milli aradan sonra Samsunspor deplasmanına gidecek. Başakşehir, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Stat: Tüpraş

Hakemler: Arda Kardeşler, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Amartey, Tayfur Bingöl, Hadziahmetovic, Salih Uçan (Dk. 46 Chamberlain), Gedson Fernandes (Dk. 89 Onana), Muleka, Zaynutdinov (Dk. 40 Ghezzal) (Dk. 46 Onur Bulut), Ante Rebic (Dk. 75 Demir Ege Tıknaz)

RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Dubois, Ba (Dk. 84 Lima), Opoku, Duarte, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan (Dk. 72 Pelkas), Dennis (Dk. 72 Deniz Türüç), Emirhan İlkhan (Dk. 72 Keny), Serdar Gürler (Dk. 62 Figueiredo), Piatek

Gol: Dk. 55 Muleka (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 26 Opoku, Dk. 68 Ba, Dk. 90+4 Figueiredo (RAMS Başakşehir), Dk. 45 Rebic, Dk. 90+4 Tayfur Bingöl (Beşiktaş)

Exit mobile version