Beşiktaş-Antalyaspor: 0-0

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş Vodafone Park Stadyumu'nda Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, 90+4. dakikada Cenk Tosun'la bir penaltıdan yararlanamadı.

Besiktas Antalyaspor Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftada oynanması gereken ancak hem İstanbul’da yaşanan terör saldırısı hem de deprem nedeniyle iki kez ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesi Vodafone Park Stadyumu’nda oynandı. Mücadele 0-0 sona erdi. Beşiktaş, 90+4. dakikada Cenk Tosun’la penaltıdan yararlanamadı ve son 3 maçında 7 puan kaybetmiş oldu. Bu sonucun ardında Beşiktaş puanını 40’a, Antalyaspor da 25’e yükseltti.


Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek. Antalyaspor ise deplasmanda Kasımpaşa’yla karşılaşacak.

Beşiktaş Kulübü ve taraftarları depremden etkilenen çocuklar için Antalyaspor maçı öncesinde ‘Bu oyuncak sana arkadaşım’ kampanyası başlatmıştı. Beşiktaş’lı taraftarlar depremin meydana geldiği 04.17 saatini dikkate alarak maçın bu dakikasında ellerindeki oyuncuklar ve atkıları sahaya attı. Toplanan oyuncaklar, Beşiktaş Kulübü aracılığıyla depremzede çocuklara gönderilecek. Bu anlamlı davranış karşısında Cenk Tosun ve Maxim, Beşiktaş taraftarlarının sahaya oyuncak attığı sırada saha içinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Karşılaşmanın 4. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Salih’in yaptığı vuruş auta çıktı.

Maçın 30. dakikasında Antalyaspor’un kullandığı serbest vuruşa arka direkte Veysel kafa ile vurdu, Mert topu güçlükle kornere çeldi.

45+3. dakikada Rosier’in pasında Redmond’ın çaprazdan yapmış olduğu vuruş auta gitti.
İlk yarının sonu 45+5. dakikada Redmond’ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Salih topu arkaya aşırdı, Muleka’nın kafa vuruşu direğin üzerinden auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.


79.dakikada Redmond’ın ceza sahasına yaptığı ortayı Tayyip Talha kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ancak gol VAR incelemesi sonrası elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Beşiktaş’ta 84. dakikada Umut Meraş oyundan çıkarken Beşiktaş’lı taraftarlar tarafından protesto edildi.
Maçın 88. dakikasında Saiss, Redmond’a hairka bir pas attı. İngiliz futbolcu sol kanattan ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, kaleci Ataberk topu çeldi, ardından Kerem’in şutu auta gitti.

Beşiktaş 90+4. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Cenk Tosun, penaltıyı kaçırdı.
Beşiktaş taraftarı genç kaleci Ataberk’i desteklerken Beşiktaş yönetimini ise istifaya çağırdı.
Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

 

 

Exit mobile version