Beşiktaş, Al-Musrati transferini açıkladı!

Beşiktaş Kulübü, Libyalı orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi için oyuncu ve Portekiz ekibi Braga ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

besiktas al musrati transferini acikladi habermeydan

Beşiktaş Kulübü, Libyalı orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Ali Mohamed Al-Musrati’nin transferi için oyuncu ve Portekiz ekibi Braga ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada:

“Profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati’nin 2023-2024 sezonu için kiralama, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonları için ise kalıcı transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü SC Braga ile görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Beşiktaş’ın Transfer görüşmelerine başladığı Al Musrati, 6 Nisan 1996 yılında Libya’da dünyaya geldi.

27 yaşındaki oyuncu profesyonel futbol kariyerine Al-İttihad kulübünde başladı. Ardından Guimaraes B takımına transfer olan Musrati, Rio Ave ve Braga gibi takımlarda forma giydi.

Ali Al Musrati, SC Braga takımında Merkez Defansif Orta Saha Oyuncusu (MDO) mevkisinde oynayan, Libya uyruklu profesyonel futbolcudur. Sağ ayağını kullanmaktadır.

Braga formasıyla 151 karşılaşmaya çıkan Al Musrati, 15 gol ve 8 asist katkısı yaptı. Oyuncu ayrıca Libya Milli takımında 42 maçta forma giydi.

Exit mobile version