Beşiktaş: 1 – Adana Demirspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor Vodafone Park stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazandı.

Besiktas Adana Demirspor Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor Vodafone Park’ta karşılaştılar. Zorlu mücadelenin 13. dakikasında sağ kanattan gelen Beşiktaş’ta Weghorst’un ortasına arka direkte vuran Nkoudou topu ağlarla buluşturamadı.

Maçın 14. dakikasında Beşiktaş, Adana Demirspor ceza sahası çaprazında frikik kazandı. Topun başına geçen Masuaku Sol ayağıyla yaptığı harika bir vuruşla topu Adana Demirspor ağlarına göndererek Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

27. dakikada sol tarafta Belhanda’nın kullandığı köşe vuruşunda Ndiaye topa kafayla vurdu, kaleci Mert topu son anda engelledi.

40. dakikada N’Koudou’nun soldan içeri çevirdiği top kaleciyi geçerek arka direkteki Cenk Tosun’un önüne düştü, Cenk’in kaleye göndermek istediği meşin yuvarlak diğer direkteki Weghorst’a gitti ama Hollandalı oyuncunun kafa vuruşunda top auta çıktı ve ilk yarı 1-0 Beşiktaş lehine sona erdi.

58. dakikada ceza sahasına giren Onyekuru’nun pasında Gulbrandsen kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vurdu, top yandan auta gitti.

İkinci yarıya iki takım da etkili başladı ve Adana Demirspor’da oyuna sonradan giren Yusuf’un 67. dakikadaki vuruşu direkten döndü.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı. Bu skorla birlikte Beşiktaş 2 maç sonra galibiyete uzandı ve puanını 26’ya çıkardı. 11 maç sonra mağlup olan Adana Demirspor ise 27 puanda kalarak 4. sırada yer aldı.
Beşiktaş’ta 45. dakikada sarı kart gören Josef de Souza ile 65. dakikasında oyundan çıkarken sahanın yakın tarafından çıkmamakta ısrar eden Cenk Tosun ve 81. dakikasında Rosier hakeme itirazdan sarı kart görerek gelecek hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.

 

 

Exit mobile version