Bayern Münih’in Harry Kane Israrı Sürüyor!

Transfer döneminin en büyük hedefi olarak santrfor transferini belirleyen Bayern Münih; Harry Kane için kıran kırana bir pazarlığın içerisinde.

kane 1

Geride kalan sezonda Bundesliga’yı son haftada Borussia Dortmund’un puan kaybı sayesinde kazanan Bayern Münih, yeni sezonda ise işini şansa bırakmak istemiyor. Julian Nagelsmann döneminde yapılan planlama sonucunda geçtiğimiz yılı forvetsiz kapatan Alman devi; Lewandowski’nin boşluğunu 1 yıllık aradan sonra doldurmanın peşinde. Bu hedef doğrultusunda teklif götürülen ve alınması için uğraşılan ilk isim ise; Tottenham’ın yıldız golcüsü Harry Kane oldu.

Bayern’de Dönüşüm Süreci Başlıyor!

Yeni sezonda Avrupa kupalarında iddialı bir yapıya kavuşmak isteyen Bayern Münih; kadrosunda önemli bir dönüşüm yapmaya hazırlanıyor. Bir önceki sezonda takımdaki pek çok ismin disiplinsiz davranışlar gösterdiğini ve başarı odaklı bir düşünce yapısında bulunmadıklarını düşünen Bayern yönetimi; gelen tekliflerin büyük bir kısmını değerlendirmeyi planlıyor. İlk olarak Fransız savunmacı Lucas Hernandez’i 45 milyon euroya PSG’ye satan Bayern; tarihinin en pahalı hamlesinden yıllar sonra vazgeçmek durumunda kaldı. Sol bek rotasyonunu bonservis vermeden transfer ettiği Guerreiro’yla dolduran Bayern, stoper havuzuna da iddialı bir isim ekliyor

Upamecano ve de Ligt tandeminden herhangi birini kenara atması beklenen stoper takviyesi ise, 2022’de Fenerbahçe’den Napoli’ye geçen ve burada da kendisini kanıtlayan Kim Min-jae olacak. Birçok Alman kaynağına göre bu transferde yalnızca resmi imzaların atılması bekleniyor. 50 milyon euro karşılığında Bayern’e geçmesi beklenen Koreli stoper; Alman devinin savunmadaki başlıca güven adresi olmayı hedefliyor. Stoper takviyesinin ardından tamamlanması beklenen eksik ise; santrfor pozisyonundaki dev boşluk olacak.

Kane İçin Üçüncü Teklif Hazırlanıyor!

Transfer dönemi içerisinde Tottenham’a iki kez resmi teklif sunan Bayern Münih yönetimi, her iki tekliften de beklediği sonucu alamadı. Temmuz ayı sona ermeden bir teklif daha sunmayı planlayan Alman devi, Tottenham’ın inadını kırabilmek için elinden geleni yapıyor. Bayern’de teknik direktör Thomas Tuchel’in de Kane transferini merakla beklediği bilinirken, teklif sürecinde Alman çalıştırıcının da İngiliz santrforla bire bir temasa geçildiği iddia edildi. Bu görüşmenin gizli kalması sebebiyle Kane’i satmamaya yönelik tavır alacağı iddia edilen Tottenham ise; Kane’e yeni kontrat sunma planları yapmakta.

Harry Kane’in bu yıl itibarıyla takımdan ayrılmayı hedeflediği bilinirken, Bayern Münih’in şu an itibarıyla en ciddi talip olduğu konuşuluyor. 2021’de Manchester City’nin kapısından döndüğü bilinen İngiliz yıldızın, bu dönemki teklifleri reddetmeyeceği ve kısa bir süre içerisinde yetiştiği kulüp Tottenham’a veda edeceği iddia ediliyor. Tottenham yönetiminin Kane için beklediği rakamın 100 milyon euro civarında olduğu öngörülüyor. 80 milyon euro civarında gelen iki Bayern teklifine de ret yanıtı veren İngiliz ekibi, 100 milyon seviyesini mutlaka görmeyi arzuluyor.

Tuchel’in Kane ile görüşmesi sonrasında satışı Bayern’e yapmama taraftarı olan Daniel Levy ise; Kane’in kontrat teklifine olumsuz bakması sebebiyle, Temmuz bitmeden gelecek üçüncü teklife onay vermek durumunda kalabilir. 2024’te serbest kalma hakkını elde edecek başarılı golcünün, bu yaz bitmeden takımına veda edeceği öngörülüyor.

Geride kalan sezonda 38 maçta 30 gole imza atan Harry Kane, Bayern’e imza atması durumunda bir kritik değişikliğe daha imza atacak. Kane’in gelmesi durumunda, Bayern’in Sadio Mane’yle yolları ayırma sürecine girmesi bekleniyor.

Exit mobile version