Bayern Münih Kim Min-jae transferini açıkladı!

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Kim Min-jae, Napoli'de geçirdiği başarılı sezonun ardından Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'e transfer oldu.

bayern munih kim min jae transferini acikladi habermeydan 1

Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Kim Min-jae, Napoli’de geçirdiği başarılı sezonun ardından Bundesliga şampiyonu Bayern Münih’e transfer oldu.

Bayern Münih, Napoli’den Kim Min-Jae’yi kadrosuna katarken 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Napoli’den kadroya katılan Kim Min-jae ile Haziran 2028’e kadar sözleşme imzalandı. Güney Koreli savunmacı, yeni takımında 3 numaralı formayı giyecek.

Kim Min-Jae, Bayern’de görev yapan ikinci Güney Koreli olacak.

Geçen sezon Napoli formasıyla 45 resmi maçta görev alan yıldız isim, 2 gol ve 2 asist katkısı verdi. Mavi-beyazlıların geçtiğimiz sezon Serie A’da 33 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşamasında da önemli pay sahibi oldu.

Kim Min-Jae 2022’de Napoli’ye gitmeden önce bir sezon Fenerbahçe forması giymişti.

Kim Min-jae, transferin resmileşmesinin ardından yaptığı açıklamada “Bayern, her futbolcu için bir hayaldir. Münih’te yaşayacağım her şeyi dört gözle bekliyorum. Benim için yeni bir başlangıç demek. Burada gelişimimi sürdüreceğim. Kulüple yaptığım görüşmelerde bana olan ilginin ne kadar büyük olduğu en başından itibaren ifade edildi. Mümkün olduğu kadar çok şampiyonluk kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bayern Münih Kim Min-jae transferini açıkladı!

Exit mobile version