Basketbolda, 2024-25 sezonuna Asım Pars ve İlkan Karaman’ın isimleri verildi!

Türkiye Basketbol Federasyonu 2024-25 sezonu için Basketbol Süper Ligi'ne Asım Pars, Türkiye Basketbol Ligi'ne ise İlkan Karaman'ın isminin verildiğini açıkladı.

basketbolda 2024 25 sezonuna asim pars ve ilkan karaman in isimleri verildi habermeydan

Basketbolda, 2024-25 sezonuna Asım Pars ve İlkan Karaman’ın isimleri verildi!

Türkiye Basketbol Federasyonu 2024-25 sezonu için Basketbol Süper Ligi’ne Asım Pars, Türkiye Basketbol Ligi’ne ise İlkan Karaman’ın isminin verildiğini açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet hesabından yapılan açıklamada:

“Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-2025 sezonuna, Bosna Hersek’in kuzeydoğusundaki Kalesija kentinde hayatını kaybeden milli basketbolcumuz Asım Pars’ın adı verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu aldığı kararla, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ‘2024-2025 Asım Pars Sezonu’ olarak oynatılmasına karar verdi.

Bu vesileyle Türkiye Basketbol Federasyonu olarak bir kez daha Asım Pars’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Muğla’nın Datça ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın ismini de Türkiye Basketbol Ligi’ne veren TBF yaptığı açıklamada:

“Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonuna, Muğla’nın Datça ilçesinde yaşanan elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden milli basketbolcumuz İlkan Karaman’ın ismi verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde kalan haftaların ‘2024-2025 İlkan Karaman Sezonu’ olarak oynatılmasını kararlaştırdı.

Bu vesileyle Türkiye Basketbol Federasyonu olarak bir kez daha İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Exit mobile version