Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde iki maçın salonu değişti!

Basketbol Şampiyonlar Ligi, Bursaspor İnfo Yatırım ve Galatasaray Ekmas'ın İsrail takımlarıyla kendi evinde yapacağı maçları seyircisiz olarak Bosna Hersek'te oynanacağını açıkladı.

basketbol sampiyonlar ligi nde iki macin salonu degisti habermeydan

Basketbol Şampiyonlar Ligi, Bursaspor İnfo Yatırım ve Galatasaray Ekmas’ın İsrail takımlarıyla kendi evinde yapacağı maçları seyircisiz olarak Bosna Hersek’te oynanacağını açıkladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde normal şartlarda gelecek hafta temsilcilerimizden Galatasaray Ekmas İsrail ekibi Hapoel Jerusalem’i ve Bursaspor İnfo Yatırım ise, İsrail ekibi Hapoel Holon’u ağırlayacaktı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi tarafından yapılan resmi duyuruya göre her iki karşılaşma da Bosna Hersek’in Laktasi kentinde bulunan 3 bin kişilik Laktasi Spor Salonu’nda seyircisiz oynanacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) Bursaspor Info Yatırım ile Hapoel Holon arasında oynanacak F Grubu maçı 29 Kasım Çarşamba günü TSİ 21.30’da oynanacak.

Galatasaray EKMAS ile Hapoel Bank Yahav Jerusalem arasında 28 Kasım Salı günü oynanması planlanan G Grubu maçı ise, 30 Kasım Perşembe günü TSİ 21.30’da oynanacak.

Yapılan açıklamada iki karşılaşmanın yeri güvenlik nedeniyle değiştirilmiş olup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, oyuncularının, yetkililerinin ve taraftarlarının güvenliği ile emniyetinin en büyük önceliği olmaya devam ettiğini yineleyerek ilgili tüm paydaşlara yardımları için teşekkür ediyor.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde iki maçın salonu değişti!

Exit mobile version