Arabam.com Konyaspor – Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Arabam.com Konyaspor'un konuğu oluyor.

Konyaspor Besiktas Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Arabam.com Konyaspor ile Beşiktaş 14.01.2023 Cumartesi günü saat 16.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadeleyi Hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak toplam 29 puanla 5. sırada yer alıyor. Arabam.com Konyaspor ise, Spor Toto Süper Lig’de yaptığı 17 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 yenilgi alarak toplam 27 puanla 7. sırada yer alıyor. Süper Lig’de rakiplerine konuk olduğu son 3 müsabakada galibiyet elde edemeyen Beşiktaş, Arabam.com Konyaspor’u yenerek dış sahada 8 Ekim 2022’den bu yana süren galibiyet özlemine son vermek istiyor. Siyah-beyazlılar ayrıca ligdeki galibiyet serisini de 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş’ta, tedavisi süren Rachid Ghezzal ile sarı kart cezalısı Salih Uçan, Arabam.com Konyaspor maçında görev yapamayacak. Bu iki oyuncunun dışında Manchester United ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İngiltere’ye giden Wout Weghorst da kadroda yer almayacak.

İki takım arasında oynanan 42 maçın 23’ünde Beşiktaş, 6’sında Arabam.com Konyaspor kazandı. 13 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. Arabam.com Konyaspor, sahasında Beşiktaş ile oynadığı son 2 lig müsabakasından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Exit mobile version