Antalyaspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta müsabakasında Antalyaspor ile Beşiktaş Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek

antalyaspor besiktas maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda habermeydan

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta müsabakasında Antalyaspor ile Beşiktaş Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Antalyaspor – Beşiktaş maçı 6 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş 19 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 65 puanla 3. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile aldığı 36 puanla 12. sırada bulunuyor.

Süper Lig’de İki takım bugüne kadar 53 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 34 kez sahadan galip ayrılırken, Antalyaspor ise rakibini 6 kez mağlup etti.

Taraflar 13 kez de sahadan 1 puan ile ayrıldı. Söz konusu müsabakalarda Beşiktaş 110 kez rakip fileleri havalandırırken, Antalyaspor ise 46 gol ile karşılık verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Derbide sakat sakat mücadele eden Colley ile Salih Uçan kamp kadrosuna alınmadı. Bunun yanı sıra, N’Koudou, Ghezzal, Dele Alli ve Tayyip Talha da kadroda yer almadı.

Siyah-beyazlı ekipte Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Antalyaspor karşılaşmasında da kart görmesi halinde Adana Demirspor ile oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

Antalyaspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Antalyaspor – Beşiktaş maçı 6 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Exit mobile version