Al-Ahli Riyad Mahrez’i transfer etti

Riyad Mahrez, Manchester City'den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye transfer oldu.

al ahli riyad mahrez i transfer etti habermeydan 1

Riyad Mahrez, Manchester City’den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli’ye transfer oldu.

Manchester City, Sözleşmesinin bitişine henüz 2 yıl olan Mahrez’in 35 milyon euro karşılığında Suudi Pro Ligi takımlarından Al-Ahli’ye transferinin gerçekleştiğini duyurdu.

Al-Ahli’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bekleyiş bitti, Riyad transferi gerçekleşti.” ifadeleri kullanıldı.

Al-Ahli Riyad Mahrez’i transfer etti.

Cezayir Milli Takımı’nın da formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu, Al-Ahli ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
32 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda Manchester City formasıyla 47 maçta 15 gol, 13 asistlik performans sergiledi. İngiliz ekibi ile 5 sezonda toplam 236 maça çıkan Cezayirli oyuncu, 78 gol ve 59 asist ile oynadı.

Riyad Mahrez, Manchester City’de beş yılda toplam 4 kez Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2 FA Cup, 3 Carabao Cup, 2 Community Shield başarısı elde etti ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak ayrıldı.

Mahrez, “Manchester City için oynamak benim için bir onur ve ayrıcalıktı,” dedi.

Ayrıca Mahrez sözlerine şöyle devam etti, “City’ye kupalar kazanmak ve futboldan keyif almak için geldim ve tüm bunları ve çok daha fazlasını başardım. Bu futbol kulübünde unutulmaz beş yıl geçirdim; inanılmaz oyuncularla, muhteşem taraftarlarla ve dünyanın en iyi teknik direktörüyle çalıştım. Hayatım boyunca harika anılar edindim ve Premier Lig şampiyonluğumuzun yanı sıra Liverpool ve geçen yıl Arsenal ile yaptığımız mücadeleler, en iyi olma yönündeki ortak arzumuz hafızalara kazındı. Manchester City sonsuza dek hayatımın büyük ve mutlu bir parçası olacak.”

Exit mobile version