A Kadın Milli Basketbol Takımı’nın 16 kişilik aday kadrosu açıklandı!

A Kadın Milli Basketbol Takımının, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda karşılaşacağı Romanya ve Slovakya müsabakaları için 16 kişilik aday kadrosu açıklandı.

a kadin milli basketbol takimi nin 16 kisilik aday kadrosu aciklandi habermeydan e1729864750707

A Kadın Milli Basketbol Takımının, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu’nda karşılaşacağı Romanya ve Slovakya müsabakaları için 16 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonunun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada:

“A Kadın Milli Takımımızın, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu’nda karşılaşacağı Romanya ve Slovakya müsabakaları için 16 kişilik aday kadrosu belli oldu. Millilerimiz, 3 Kasım Pazar günü İstanbul’da toplanarak hazırlıklarına başlayacak.

Ay-yıldızlılarımız, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki ilk maçında 7 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Romanya ile Basketbol Gelişim Merkezi’nde; 10 Kasım Pazar günü de TSİ 20.00’de Bratislava’da Slovakya ile karşı karşıya gelecek.” ifadeleri kullanıldı.

A Kadın Milli Takımımızın teknik, idari ve sporcu kadrosu şu şekilde:

Elif Bayram, Melek Uzunoğlu (Beşiktaş), Sinem Ataş (ÇBK Mersin), Sehernaz Çidal, Berfin Sertoğlu (Emlak Konut), Sevgi Uzun, Şerife Alper Onar, Tilbe Şenyürek, Olcay Çakır Turgut (Fenerbahçe Opet), Meltem Yıldızhan, Ayşe Cora, Gökşen Fitik, Derin Erdoğan (Galatasaray Çağdaş Faktoring), Zeynep Şevval Gül, Esra Ural Topuz (OGM Ormanspor), Teaira Zyaira McCovan.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, grup liderlerinin doğrudan Avrupa Şampiyonası’na katılacağı elemelerde F Grubu’nda 2 maçını da kazanarak lider durumda bulunuyor.

A Kadın Milli Basketbol Takımı’nın 16 kişilik aday kadrosu açıklandı!

Exit mobile version