Yüsra Geyik Kimdir? Aile Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bu sezon Aile dizisiyle ekranlara dönen Yüsra Geyik, uzun yıllar boyunca tek bir diziyle bilinmekteydi.

yusra geyik 1

Son dönemde Aile dizisinde oynadığı Yağmur karakteriyle yeniden gündeme gelen Yüsra Geyik, bir yandan da sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarıyla konuşuluyor. Markaların fotoğraf çekimleri için verdiği pozlarla beğeni toplayan güzel oyuncu; uzun bir aradan sonra farklı yönde şekillendirdiği kariyerinde olumlu adımlar atmayı başardı. Lise yıllarından bu yana oyunculuk yapmakta olan Yüsra Geyik, ülkemiz televizyon seyircisinin en çok aşina olduğu yüzlerden biri oldu.

Yüsra Geyik kimdir? Aile dizisi yeni bölüm ne zaman? Bozkır dizisindeki görüntüleri neden konuşuldu? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Yüsra Geyik’in Hayatı

21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Yüsra Geyik; ilkokul 1. sınıfa dek doğduğu şehirde yaşadı. Ailesinin taşınma kararıyla birlikte İstanbul’da yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, ilkokul eğitimini Ataköy 60. Yıl İlköğretim Okulu’nda aldı. Bu dönemde tiyatro kurslarına adım atan Geyik, ilerleyen yıllarda da kariyerini oyunculuk alanında şekillendirdi. Üniversite eğitimini grafik tasarımı üzerine alan ünlü isim, lise yıllarından bu yana setlerde oyunculuk performansını sergilemekte.

İlk oyunculuk deneyimini kısa süreli Hayat Bilgisi deneyimiyle elde eden Yüsra Geyik, bu dizinin hemen ardından kariyerinin tamamına yakınını geçirdiği projede soluğu aldı. 2006 yılında başlayan Arka Sokaklar’ın ilk bölümünden bu yana kadrosunda olan Yüsra Geyik; Zeliş karakteriyle ekranların sevilen yüzlerinden biri oldu. Arka Sokaklar dizisinde tam 15 yıl boyunca Zeliş’e hayat veren Geyik; 2021 yılında diziden ayrıldı. Lise döneminde başladığı Arka Sokaklar’dan 30’lu yaşlarında ayrılan ünlü oyuncunun, yeni projelerindeki performansı da merakla beklenmekteydi.

Arka Sokaklar döneminde Bebek Geliyorum Demez isimli sinema filminde de oynayan Yüsra Geyik; uzun soluklu dizi tecrübesinin bir yıl sonrasında Camdaki Kız ile ekranlara dönmüştü. Buradaki kısa süreli deneyiminde de beğeniyle karşılanan ünlü isim; bu yıl içerisinde ise iki projeyle birden izleyici karşısına çıktı. blutv’de yayınlanan Bozkır dizisinde Hilal karakterine hayat veren Geyik; dizideki performansı ve ilgi çekici sahneleriyle de çok konuşuldu. Özellikle de güzelliğinin ön plana çıktığı sahnelerle gündemde yer bulan başarılı oyuncu, dizinin seyircisi tarafından da beğeni topladı.

Bozkır dizisiyle dijital platformlardaki ilk deneyimini yaşayan Yüsra Geyik; bu yıl televizyon ekranına Aile dizisiyle yeniden merhaba dedi. Dizinin ana karakterlerinden Derin’in kız kardeşi Yağmur’u canlandıran ünlü oyuncu; kısa sürede ekranların en popüler yapımlarından biri olan Aile’nin beğenilen isimlerinden. Televizyonun en tecrübelilerinden biri olarak anılabilecek Yüsra Geyik’in yeni projeleri de merakla bekleniyor.

Exit mobile version