Yunus Günçe Kimdir? Yeni Projeleri Neler?

Son dönemde sosyal medyada söyledikleriyle gündeme gelen Yunus Günçe, yazarlık ve oyunculuk deneyimleriyle dikkat çekiyor.

yunus gunce 1

Son günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Yunus Günçe, 2000’li yılların popüler figürlerinden biriydi. Yakın dönemde Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da boy gösteren ünlü isim, günümüzde ise stand-up ve yazarlık gibi farklı alanlarla ilgileniyor. Sosyal medyada önemli bir takipçi kitlesine sahip olan Yunus Günçe, yazarlık kariyerine başladığı dönemde de gündeme gelmeyi başarmıştı. Birçok farklı işte yer alması sayesinde yeteneklerini kanıtlayan ünlü isim, bu yıl itibarıyla yer alacağı yeni projelerle de merak ediliyor.

Yunus Günçe kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni projeleri neler? Bu soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Yunus Günçe’nin Hayatı

1976 yılında Almanya’da dünyaya geldiği bilinen Yunus Günçe; genç yaşlarından itibaren sunuculuk ve oyunculuk alanlarında faaliyette bulunmakta. 90’lı yıllarda ülkemizde açılan Number One TV’de DJ’lik ve sunuculuğa başlayan Günçe; burada yıldızını parlatan isimlerden biri oldu. 2000’li yılların başlarında ise; TRT 1’de Uçurtma isimli çocuk programını, Hot TV’de ve Best TV’de ise Dejavu programını sunmuştur. Aynı dönemde televizyon dizilerinden de teklif alan Günçe, TRT 1’in popüler dizisi Koçum Benim ile oyunculuk kariyerine başladı.

Tarık Akan ve Ozan Güven gibi isimlerle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Günçe; sonraki yıllarda da pek çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Bu süreçte DJ’lik ve televizyon sunuculuğu kariyerini de sürdüren Günçe, 2010’lu yıllarda yazarlık kariyeriyle gündeme gelmişti. Kafamda Böcekler Var kitabını 2015’te, Eyvallahım Var kitabını ise 2017’de çıkaran başarılı sunucu; bu alanda ürettikleriyle de iddialı olduğunu pek çok mecrada söylemişti. Okuyucu kitlesinin kendisini iyi hissettirdiğini de belirten Günçe, ilerleyen yıllarda yazmaya devam edeceğini açıkça ifade etti.

Sunuculuk kariyerini birçok farklı yarışma ve TV programıyla günümüze dek devam ettiren Yunus Günçe; 2016’da ise yarışmacı olarak Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosuna katıldı. Bu yarışmada istediği başarıyı elde edemeyen ünlü isim; bir sonraki yıl ise Survivor Panorama programının sunuculuğunu üstlendi. Sinema alanında da iki filmle boy göstermeyi başaran Yunus Günçe, 2002 yılında O Şimdi Asker ve 2004 yılında Hırsız Var filmlerinde oynadı.

Stand-up ve DJ’lik kariyerine kesintisiz bir biçimde devam eden ünlü isim; sosyal medyadaki komik paylaşımlarıyla da biliniyor. Topluma dair farklı tespitleriyle takipçilerinin beğenisini kazanan Yunus Günçe; Survivor sonrasında popülerliğini yitirmeyen ender figürlerden biri olarak gösteriliyor.

Exit mobile version