Ünlüler’den TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısına tepki!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısın ardından, ünlü isimler de sosyal medya hesapları üzerinden terör saldırısını lanetleyerek şehit ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

TUSASa yapilan hain teror saldirisi habermeydan e1729759575519

Ünlüler’den TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısına tepki!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk sanayisinin önde gelen kuruluşlarından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine dün düzenlenen terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düşerken 22 kişi yaralandı. Hain saldırı, ülkemizde büyük bir üzüntüye neden olurken, sanat camiasından ünlü isimler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla saldırıyı lanetleyerek şehit ailelerine baş sağlığı diledi ve yaralılara acil şifalar diledi.

TARKAN

“Ankara Tusaş’ta gerçekleşen terör saldırısı çok üzücü ve endişe verici. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve terörü lanetliyorum.”

BÜLENT ERSOY

“Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yararlılarımıza acil şifalar diliyorum.”

YILMAZ ERDOĞAN

“Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”

ARAS BULUT İYNEMLİ

“Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre lanet olsun.”

HÜLYA KOÇYİĞİT

”Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, herkese sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

ŞAHAN GÖKBAKAR

“Hain terör saldırısını lanetliyorum. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

MAHSUN KIRMIZIGÜL

“Ankara’da yaşanan terör saldırısını derin üzüntüyle kınıyorum. Hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

EBRU GÜNDEŞ

“Lanet olası terör uğruna kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

EZGİ MOLA

“Teröre kanet olsun. Yapanlar yok olsun. Kaybettiğimiz kişilere rahmet, yakınlarına sabır dilerim”

SİBEL CAN

“Ankara’da hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

”Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

NUR FETTAHOĞLU

”Terörü lanetliyoruz! Ankara’da TUSAŞ Tesisleri’ne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını derin bir üzüntüyle öğrendik. Bu hain saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Exit mobile version