Ünlü rapçi Sansar Salvo gözaltına alındı

Ünlü rapçi Sansar Salvo, gözaltına alındığı anları sosyal medyada video çekerek "Tutuklanıyorum" diyerek paylaştı.

sansar salvo habermeydan

Ünlü rapçi Sansar Salvo gözaltına alındı.

Ünlü rapçi Sansar Salvo, asıl adı Ekincan Arslan olan, gözaltına alındığı anları video çekerek sosyal medyada paylaştı. Video görüntüleriyle birlikte, “Bakın otobüsten yine alınıyorum, yine alınıyorum, tutuklanıyorum” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Son günlerde cezaevine girdiği haberleriyle gündemde olan Sansar Salvo’nun tutuklanma sebebi henüz netlik kazanmış değil.

Sansar Salvo’nun hayatı, müzik kariyerinin yanı sıra kişisel zorluklarıyla da biliniyor. Geçmişte kanser tedavisi görmesi ve ailevi sorunlar yaşaması onun kamuoyunda sempati toplamasına neden olmuştu. Sanatçı kimliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sansar Salvo, Türkiye’nin rap müzik sahnesinde etkili bir isim olarak tanınıyor.

Özellikle sosyal medya platformlarında aktif olan ve sık sık müzik ve toplumsal konularda görüşlerini paylaşan Sansar Salvo’nun tutuklanması müzikseverler arasında şaşkınlık yaratmış durumda. Olayla ilgili gelişmeler ve Sansar Salvo’nun durumuyla ilgili resmi açıklamalar beklenirken, hayranları ve müzik camiası kendisiyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Exit mobile version