Ünlü rapçi Fatman Scoop hayatını kaybetti

Rapçi ve hip-hop efsanesi Fatman Scoop, Cuma gecesi sahnede trajik bir şekilde yere yığıldı. Ünlü isim, sedye ile hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

unlu rapci habermeydan 1

Ünlü rapçi Fatman Scoop hayatını kaybetti.

Fatman Scoop olarak bilinen ünlü rapçi Isaac Freeman, Connecticut’taki bir konser sırasında sahnede yere yığıldı. Konser alanından sedye ile alınarak acil olarak hastaneye kaldırılan Freeman, Cuma günü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ailesi, Fatman Scoop’un 53 yaşında yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Fatman Scoop’un tur menajeri Birch Michael, rapçinin ölümünü şu sözlerle duyurdu: “Çok büyük bir üzüntüyle Isaac Freeman, yani profesyonel ismiyle Fatman Scoop olarak bilinen kişinin vefatını duyuruyorum. Bana bugün olduğum adam olmayı sen öğrettin. Seni seviyorum Scoop, bana verdiğin her şey için çok teşekkür ederim.”

53 yaşındaki Freeman’ın konser sırasında üstü çıplak bir şekilde DJ kabininin arkasına doğru yürüdüğü ve orada yere yığıldığı görüldü. Kabinin arkasına geçtikten sonra kalabalığı coşturmaya devam eden Freeman, “Eğer partiye geldiyseniz…” dedikten sonra uzun bir duraklama yaptı. Ardından öne doğru eğilerek “Biraz ses çıkarın” dedi ve bu sırada aniden yere yığıldı.

Exit mobile version