Ünlü isimler sandık başında!

Sanat dünyasının tanınmış isimleri, yerel yöneticileri seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu yıl ilk kez oy kullanacak kardeşi Ayça Tilki ile sandığa giderken; Hande Erçel ise oy kullanmak için sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracını tercih etti.

unluler sandik basinda habermeydan

Ünlü isimler sandık başında…

Türkiye’de yaklaşık 61 milyon seçmen, 31 Mart’ta yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitti. Bu seçimde 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirlenecek. Ayrıca, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyeliği seçimleri de yapılacak.

Ülke genelinde toplamda 34 siyasi parti adaylarını yarıştırdı ve 206 binden fazla sandık kuruldu. Yurt içi, yurt dışı ve gümrüklerde kullanılan oyların kesin sonuçları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından ilan edilecek.

Sanat dünyasının tanınmış isimleri de heyecanla beklenen yerel seçimler için sandık başına gitti. Aleyna Tilki, oy kullanmak için kardeşi Ayça Tilki ile gitti. Ayça Tilki, bu yıl 18 yaşına basarak ilk kez oy kullandı.

Mesut Özil’in eşi Amina Gülşe, kızlarıyla birlikte oy kullanmaya gitti ve bu anları Instagram sayfasında paylaştı. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır da oy kullandıktan sonra “Görev tamamlandı” mesajını paylaştı.

Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, Beykoz Acarkent’teki Ted İstanbul Koleji’nde oy kullandılar.

Hande Erçel ise sevgilisi Hakan Sabancı’nın VIP aracıyla oy kullanmaya gitti.

Yavuz Seçkin ve eşi Dicle Güler, oy kullanmak için Acarkent’teki Ted Koleji’ne gitti ve Yavuz Seçkin, muhtar adaylığını esprili bir şekilde değerlendirdi.

Diğer ünlüler arasında Yalın, Kenan Doğulu ve Beren Saat, Kerem Bürsin, Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Zuhal Topal ve Nilperi Şahinkaya da bulunuyordu. Saba Tümer ise oy kullanmak için Tevfik Fikret İlkokulu’na gitti.

Son olarak, Murat Boz da oy kullanırken hayranlarıyla özçekim yapmayı ihmal etmedi ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirtti.

 

 

Exit mobile version