Ünlü aktris Silvina Luna, kalça estetiği operasyonu sonrası hayatını kaybetti!

2011 yılında kalça estetiği ameliyatı sonrasında yaşadığı ciddi komplikasyonlar nedeniyle bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olan dünya çapında tanınmış oyuncu Silvina Luna, kardeşi tarafından onay alınarak yaşamına son verildi. Ameliyatı gerçekleştiren doktor, "yanlış tıbbi müdahale" suçlamasıyla karşı karşıya kalmış, ancak tutuksuz yargılanma kararı verilerek serbest bırakılmıştı.

silvina luna habermeydan

2011 yılında kalça estetiği ameliyatı geçiren dünya çapında ünlü oyuncu Silvina Luna, operasyon sonrasında ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı.

Uzun bir süre boyunca yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavi gören oyuncu, böbrek yetmezliği gibi komplikasyonlarla karşı karşıya kaldı. Tedavi sürecinde beklenen iyileşme sağlanamadığı için Silvina Luna’nın yaşam destek ünitesi sonlandırıldı. Arjantin medyası, hastanede tedavi gördüğü haftalarda oyuncunun kardeşi Ezequiel Luna’nın, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına onay verdiğini bildirdi. 43 yaşındaki Arjantinli oyuncu, uzun bir süre boyunca diyaliz tedavisi alıyordu ve son dönemlerde bakteriyel bir rahatsızlık nedeniyle sağlığı hızla kötüleşiyordu. Ameliyatı gerçekleştiren doktor Aníbal Lotocki, Luna ve üç diğer kadının şikayeti üzerine yargılanmaya başlamış ve şubat ayında “yanlış tıbbi müdahaleden” suçlu bulunmasına rağmen tutuksuz yargılanmasına karar verilerek serbest bırakılmıştı.

Estetik doktoru Lotocki, bir hastanın ölümü ile suçlanmış ve Luna ile diğer kadınlara yasa dışı bir kimyasal madde enjekte ettiği iddiası gündeme gelmişti.

Exit mobile version